Clicky

DäckFirma

introducing

DäckFirma

Vi erbjuder en mängd olika bilvårdstjänster, inklusive reparation av kommersiella lastbilar och släp. Denna tjänst tillåter oss att reparera eller byta ut dina däck på fordon upp till 25 000 lbs GVW.

Company Profile

Om dina däck är skadade, vänta inte med att ringa en däckbytestjänst. Vi kommer att finnas där för att byta ut dina däck så snart som möjligt, och vi kommer att göra det rätt. Våra tekniker är mycket skickliga och utrustade för att hantera alla reparationer eller byten av däck, och vi använder alltid produkter av högsta kvalitet som finns tillgängliga. Så kontakta oss gärna idag för alla dina däckbehov.

Dackfirma Borlange förstår vi att din flotta är beroende av pålitlig och prisvärd reparation och byte av däck. Det är därför vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för kommersiella lastbilar och trailers, inklusive reparationer av klass 3-8 fordon. Vårt team av erfarna tekniker är utrustade med de senaste verktygen och utrustningen, så att du kan vara säker på att din flotta är i trygga händer.

För däckbytestjänster i Borlänge, gå inte någon annanstans. Kontakta DACKFIMA BORLANGE idag!

Latest Listings


© 2022 Bootstrapps. All rights reserved.